28 d’agost del 2011
Pa rústic
Aquest estiu hem estat de viatge a Anglaterra, per la zona de country side. Hem tingut l'oportunitat de provar alguns pans de la zona i trobar les famoses farines Allinson.
Aquesta farina de força està feta amb una selecció de farines: flocs de blat maltejat, farina de sègol i farina d'ordi.
En aquest cap hem fet servir el programa d'amassat de la panificadora i un cop acabat l'hem deixat llevar a la bannetona.
Després l'hem enfornat durant 40 minuts a 190º.
El resultat ha sigut un pa d'aspecte rústic amb una rica textura i gust a nous.
Ens ha encantat!!
Etiquetes de comentaris:
Receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
11 comentaris:
Quina pinta aquesta pa!!
Saps si aquesta farina es pot comprar aqui??? quina pinta mes bona!!!
Nomes veure'l ja tens ganes de mossegar-lo.
Petons!
A mi també m'encanta!!d'aquuests pans n'hi ha pocs avui en dia....i pensar que el pa preferit del meu xicot es la baguette (aquella qe al cap de 12h sembla xiclet)...no sap el que es perd!!! n'agafaria el crostó ara mateix!! petons
Hola!!!! moltíssimes gràcies pel teu comentari, així he vist aquest bloc tan panarra! jijijijiji. Això del pa no és el meu fort, però de tots aprenem, no??? molts petonets
Quina fila aquest pa. Pel que comentes de la farina, de ben segur que al pastar deuria fer una olor... déu ni do! En breu vaig per Alemanya a fer un tour panarra semblat, aviam si tinc tant de sort. Enhorabona pel pa
HOLA, encontré tu blog por casualidad, visitando a una seguidora mía... me he quedado prendada de tus panes, yo tengo un blog también solo de pan, desde ahora mismo me hago seguidora tuya!!!! UN SALUDO Y GRACIAS POR COMPARTIR TUS MARAVILLAS....
marzo31arries.blogspot.com
Núria, pots provar de buscar-la aquí:
'A Taste of Home'
C. Floridablanca, 78
Fa moooooooolt bona pinta!!
Anglaterra encara és un destí pendent per nosaltres!
MOLTES GRÀCIES!!!
Hola,
Os sigo desde hace algún tiempo y me gustaría poder contactar con vosotros.
Las recetas son muy sabrosas y bien explicadas ... enhorabuena por el trabajo.
Saludos,
Publica un comentari a l'entrada