Un cop treballada la massa, l'hem deixa't llevar en aquest motlle de fusta amb paper siliconat. El vam comprar al Forn Baltà de Barcelona.
Un cop feta la segona llevada, posem el pa amb el motlle a coure al forn, durant 35 minuts.
El pa ha quedat boníssim, la barreja de cereals li dóna un gust molt peculiar.
Us recomanen aquests motlles de fusta, són molt pràctics i a més li donen un aspecte molt artesanal.
Us recomanen aquests motlles de fusta, són molt pràctics i a més li donen un aspecte molt artesanal.
7 comentaris:
Quina bona pinta!!
Es nota la diferència de coure el pa en un motlle de fusta??
Petons!
Que bo!!!
M'ha agradat molt, el pa i el motlle!!
Qué pan más rico!!!
Bs
El pa una delícia... i el motlle el tenim igual del Baltà! ;)
Que bo aquest pa amb totes aquestes farines i fornejat en un motlle de fusta... excepcional..
Ja veig que sou uns mestres en això de fer pa!!!!!!!!!!
Ara me'n vaig a llegir la recepta de la coca de llardons, que té una pinta boníssima!
Petons i moltes gràcies per la vostra visita ;-)
Publica un comentari a l'entrada