Ingredients:
- 1 cullerada sopera d'oli
- 250 ml d'aigua
- 1 culleradeta de sal
- 3 culleradetes de sucre
- 200g de farina d'espelta
- 265g de farina de força amb cereals
- 1 cullerada de llet en pols
- 1 sobre de llevat
Aquest tipus de pa és un dels que fem més a casa. Ens agrada molt combinar diferents tipus de farina, com en aquest cas la farina d'espelta i la de blat, ja que varien molt els gustos en el pa.
Atreviu-vos a barrejar diferents farines i a trobar els gustos que més us agradin!!
8 comentaris:
Encara no he provat de fer pans amb espelta...
Crec que un dia d'aquest hauré d'animar-me a fer-lo!
El vostre, una pinta increïble!
quina bona pinta! Jo amb el pa algun cop he triumfat però la majoria he fracassat...no per això deixaré d'intentar-ho!
l'espelta ens encanta, és més al costat de casa se'n cultiva! gràcies per aquesta recepta.
He provat el pa d' espelta que fan al forn on compro pa i està molt bo, encara no m' he animat a fer.-lo.
On es compra aquest estri per llevar el pa i enfornar-lo?
Anna, vàrem comprar la bannetona a Bon Focs: http://www.bonsfocs.com/shop/
Hola,
Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.
Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.
Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
para darse a conocer.
Para suscribirse a Ptitchef vaya a
http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
parte superior.
Atentamente,
Vincent
El pa d'espelta es pot fer només amb la bannetona o també es pot fer directament a la panificadora?
És que ens estrenem fent pans i encara no dominem massa la cosa (tot i que hem de dir que fins ara tots els pans ens han sortit bons).
Gràcies pel blog, és molt interessant!
Anna
Anna, el pa d'espelta també el pots fer a la panificadora, de fet nosaltres algún cop ho hem fet.
Publica un comentari a l'entrada