El pa de pita és un pa circular tipíc dels països del Magreb que en coure'l queda buit i permet farcir-lo per un dels seus costats.
La recepta es ben senzilla i després només cal posar-hi imaginació.
Ingredients:
- 250g d'aigua
- 30 g d'oli
- 15g de sucre
- 20 g de llevat
- 450g farina de força
- 10g de sal
Posem tots els ingredients al fornet amb el programa d'amassat.
Un cop acabat, escalfem el forn a 240º.
Traiem la massa i la posem sobre una superfície de treball enfarinada, i fem boles d'aproximadament 50g.
Amb el corró, aixafem les boles i les deixem d'un centímetre, la massa ha de quedar ben fina.
Les repartim en una plata i les posem al forn fins que estiguin inflades, uns 5 minuts.
Un cop fetes, les deixem refredar i ja estaran llestes per posar el farciment que més us agradi.
Ja veure, son boníssimes!!
6 comentaris:
Uaaa!
Quins pans de pita més bons!!!
Aquests me'ls anotaré per a fer-los!!!
És clar que podeu penjar l'enllaç del vídeo. Cal fer-li la MÀXIMA difusió! És molt important que tothom que hi estiga interessat, hi tinga accés!
Una abraçada... i continueu fent pa així!!!
Nosaltres portem l'hummus i vosaltres aquest magnífic pa de pita!! ^^
j'aime beaucoup ce pain il est parfait et délicieux
bonne soirée
ostres quines pites.....m'apunto la recepta
moltes gracies
:)
ostres, que interessant sempre n'he volgut fer...
Acabo de descobrir el teu blog i m'ha agradat tot el que tens jo estic començant amb el pa i cada dia m'agrada, em guardo la recepta per fer-
mil besosssss
Publica un comentari a l'entrada