1 de novembre del 2010

Pa de pita

El pa de pita és un pa circular tipíc dels països del Magreb que en coure'l queda buit i permet farcir-lo per un dels seus costats.
La recepta es ben senzilla i després només cal posar-hi imaginació.


Ingredients:
- 250g d'aigua
- 30 g d'oli
- 15g de sucre
- 20 g de llevat
- 450g farina de força
- 10g de sal

Posem tots els ingredients al fornet amb el programa d'amassat.
Un cop acabat, escalfem el forn a 240º.
Traiem la massa i la posem sobre una superfície de treball enfarinada, i fem boles d'aproximadament 50g.
Amb el corró, aixafem les boles i les deixem d'un centímetre, la massa ha de quedar ben fina.


Les repartim en una plata i les posem al forn fins que estiguin inflades, uns 5 minuts.

Un cop fetes, les deixem refredar i ja estaran llestes per posar el farciment que més us agradi.
Ja veure, son boníssimes!!

6 comentaris:

Xavier ha dit...

Uaaa!
Quins pans de pita més bons!!!

Aquests me'ls anotaré per a fer-los!!!

És clar que podeu penjar l'enllaç del vídeo. Cal fer-li la MÀXIMA difusió! És molt important que tothom que hi estiga interessat, hi tinga accés!

Una abraçada... i continueu fent pa així!!!

La cuina vermella ha dit...

Nosaltres portem l'hummus i vosaltres aquest magnífic pa de pita!! ^^

fimere ha dit...

j'aime beaucoup ce pain il est parfait et délicieux
bonne soirée

Monniepenie ha dit...

ostres quines pites.....m'apunto la recepta

moltes gracies
:)

anirac ha dit...

ostres, que interessant sempre n'he volgut fer...

Olga ha dit...

Acabo de descobrir el teu blog i m'ha agradat tot el que tens jo estic començant amb el pa i cada dia m'agrada, em guardo la recepta per fer-
mil besosssss