19 de novembre del 2010

Pa de cereals amb farina d'espelta


Ingredients:
- 1 cullerada sopera d'oli
- 250 ml d'aigua
- 1 culleradeta de sal
- 3 culleradetes de sucre
- 200g de farina d'espelta
- 265g de farina de força amb cereals
- 1 cullerada de llet en pols
- 1 sobre de llevat

Aquest tipus de pa és un dels que fem més a casa. Ens agrada molt combinar diferents tipus de farina, com en aquest cas la farina d'espelta i la de blat, ja que varien molt els gustos en el pa.

Atreviu-vos a barrejar diferents farines i a trobar els gustos que més us agradin!!

7 comentaris:

Xavier ha dit...

Encara no he provat de fer pans amb espelta...

Crec que un dia d'aquest hauré d'animar-me a fer-lo!

El vostre, una pinta increïble!

la gemmota ha dit...

quina bona pinta! Jo amb el pa algun cop he triumfat però la majoria he fracassat...no per això deixaré d'intentar-ho!

La cuina vermella ha dit...

l'espelta ens encanta, és més al costat de casa se'n cultiva! gràcies per aquesta recepta.

ANNAFS ha dit...

He provat el pa d' espelta que fan al forn on compro pa i està molt bo, encara no m' he animat a fer.-lo.
On es compra aquest estri per llevar el pa i enfornar-lo?

Gent jove pa tou ha dit...

Anna, vàrem comprar la bannetona a Bon Focs: http://www.bonsfocs.com/shop/

Anònim ha dit...

El pa d'espelta es pot fer només amb la bannetona o també es pot fer directament a la panificadora?

És que ens estrenem fent pans i encara no dominem massa la cosa (tot i que hem de dir que fins ara tots els pans ens han sortit bons).

Gràcies pel blog, és molt interessant!

Anna

Gent jove pa tou ha dit...

Anna, el pa d'espelta també el pots fer a la panificadora, de fet nosaltres algún cop ho hem fet.