Ingredients:
- 1 cullerada sopera d'oli
- 250 ml d'aigua
- 1 culleradeta de sal
- 3 culleradetes de sucre
- 200g de farina d'espelta
- 265g de
farina de força amb cereals- 1 cullerada de llet en pols
- 1 sobre de llevat
Aquest tipus de pa és un dels que fem més a casa. Ens agrada molt combinar diferents tipus de farina, com en aquest cas la farina d'espelta i la de blat, ja que varien molt els gustos en el pa.
Atreviu-vos a barrejar diferents farines i a trobar els gustos que més us agradin!!
7 comentaris:
Encara no he provat de fer pans amb espelta...
Crec que un dia d'aquest hauré d'animar-me a fer-lo!
El vostre, una pinta increïble!
quina bona pinta! Jo amb el pa algun cop he triumfat però la majoria he fracassat...no per això deixaré d'intentar-ho!
l'espelta ens encanta, és més al costat de casa se'n cultiva! gràcies per aquesta recepta.
He provat el pa d' espelta que fan al forn on compro pa i està molt bo, encara no m' he animat a fer.-lo.
On es compra aquest estri per llevar el pa i enfornar-lo?
Anna, vàrem comprar la bannetona a Bon Focs: http://www.bonsfocs.com/shop/
El pa d'espelta es pot fer només amb la bannetona o també es pot fer directament a la panificadora?
És que ens estrenem fent pans i encara no dominem massa la cosa (tot i que hem de dir que fins ara tots els pans ens han sortit bons).
Gràcies pel blog, és molt interessant!
Anna
Anna, el pa d'espelta també el pots fer a la panificadora, de fet nosaltres algún cop ho hem fet.
Publica un comentari a l'entrada