17 de desembre del 2009
Una focaccia a Londres
Un dels nostres cuiners més admirats és en Jamie Oliver, sobretot per la seva manera de cuinar fàcil i que motiva la creativitat. És un gran defensor dels productes frescos i la cuina saludable. És per això que teníem ganes de poder anar al Fifteen, el seu restaurant a Londres.
Vàrem gaudir molt de tots els plats, però recordem especialment la focaccia amb que ens van sorprendre nomes arribar.
Avui hem intentat fer-ne una nosaltres amb el fornet, i déu n'hi do, ha queda t boníssima.
Us posem la recepta per si la voleu tastar!!
Ingredients:
- 450g de farina de força
- 1 cullaredeta de sal
- 2 cullaredetes de llevat
- 3 cullaredetes d'oli
- 225ml d'aigua
- sal marina per empolsar
Posar tots els ingredients a la cubeta de la panificadora amb el programa d'amassar.
Extén la massa i amb el curro aplana-la deixant les vores lleugerament més gruixudes que els centres.
Deixa-la reposar de nou uns 35 minuts.
Mentrestant, calenta el forn a 200ºC. Ruixa la focaccia amb una mica d'oli d'oliva i sal i esquitxa-la amb una mica d'aigua.
Forneja de 20 a 25 minuts, o bé fins que la focaccia estigui inflada o daurada.
Etiquetes de comentaris:
Receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
10 comentaris:
Quina enveja! L'últim cop que hi vaig anar a Londres no coneixia el restaurant ni el cuiner (el proper cop serà visita obligada!). I justament ara m'estic llegint el seu últim llibre que té molt bona pinta.
Caram , quan de temps que fa que no sabiem de vosaltres , oi??
El meu home és forner i s´ho coneix tot , aixó.
Molt bona pinta té aquest pa.
Felicitats..
Qué bona no? I si es pot fer la masa a la pani, fabulós.
Només voldria fer una pregunta; a la fotografia sembla que hi hagi algun tipus d' herbes aromàtiques no?
M'encantaria menjar-me-la, allà a Londres... que bona!
Ostres, mira que anar a tastar la focaccia a Londres, je je je...
Aquest estiu, a les Dolomites italianes, vam dinar cada dia una focaccia diferent!
Quina sort haver anat al restaurant del Jamie Oliver...
Anna, li vàrem posar una mica d'orenga, i li dona un gustet...mmmmm.
Carai penya, quina pinta que en te aquest pa d'en Jamie.. L'altra dia vam provar la pizza d'ell que va posar l'Eva de la boulangerie i a casa ja l'hem adoptada. Feta amb la pani, of course !!
Un bon Nadal i millor nou any per tots plegats també !!!!!
En casa adoramos la focaccia. Las fotos estupendas, invitan a robarte un trocito. Comérselas en Londres es todo un placer.
Besos y felices fiestas.
Hola:
Me alegro os haya gustado el stollen. Yo también hago focaccia de vez en cuando y siempre sale buenísima. Le suelo poner orégano, otras finas hierbas o bien aceitunas negras y tomates cherry o secos. Muchas gracias mil besos y Feliz Navidad
Bon Nadal
feliz navidad 2010!
Publica un comentari a l'entrada