La recepta és molt senzilla de fer i queden unes delicioses llesques cruixents, ideals per acompanyar amb formatges i embotits.
Ingredients:
- 450g de farina
- 1 tsp de bicarbonat de soda
- 1 tsp de sal
- 1 tbsp de sucre
- 350ml de llet ideal
Encenem el forn a 220ºC.
Barregem la farina, el bicarbonat de soda, la sal i el sucre. Un cop barrejat fem un forat en la massa i aboquem la llet ideal. Barregem la massa amb les mans, movent-les en cercle.
La massa ha de quedar suau però no massa humida.
En una safata de forn amb paper vegetal posem la massa, i li donem forma arrodonida i que d'alçada faci uns 5cm.
Fem una creu a la part superior de la massa. Hi la posem al forn 10 minuts a 220ºC.
Després baixem el forn a 200ºC i la deixem 30 minuts més.
Un cop cuit, la trèiem del forn i la deixem refredar una estona.
Tallem el pa en tallets primets, ho posem a la safata i cap al forn durant 5 minuts i quan estigui, tombar-ho i posar-los 5 minuts més per l'altre cantó i ...... bon profit!!!
11 comentaris:
Hola,
Recepta apuntada! Ja me l'imagino a taula amb uns formatges i un vi! Gràcies!
Quina bona pinta!!!
I què para, més dolç o més salat?
Perdoneu la meua ignorància, però què vol dir "tsp"? Culleradeta?
Salut!!!
Quin aspecte més saludable!, ja m'agradaria tastar-los... (si em permeteu us anomeno un bloc amic que també fa pa: EL PA DELS FERRER) A reveure!
Xavier, el tsp és una unitat de mesura anglesa, és l'abrevació de teaspoon, que vol dir culleradeta.
Dissabte al Jazz feiem broma i dèiem que havíem de fer biscottis a casa. Aquesta recepta ens va com anell al dit!! Gràcies! ;)
m'encanten els biscotes ben cruixents, i fets a casa deuen quedar molt més bons!
Buenisimooooooooooooooo!
Bienvenido a BODEGA IBERICA DE SALAMANCA, espero que te guste nuestros productos Ibéricos de Bellota, PATA NEGRA.
http://www.facebook.com/album.php?id=100002168199422&aid=4095
bodegaibericadesalamanca@ono.com
Un Saludo.
Paqui Ramos
Jo tampoc sabia què era el tps, ara ja m' ha quedat clar. Ha de quedar tan cruixent i bo, em sembla que ho provaré!
Els biscottis són tan agraïts: queden bé tant amb dolç com amb salat...I que ve que el sabeu fer perquè jo els trobo una mica cars.
Els biscottis amb una llesca de formatge i melmelada de tomata són taaan bons!! Us han quedat de cine!
...aquest jamie no el trago...però tu ho fas força bé, encara que has de millorar les fotografies que no es veuen gaire be...
Albert
http://lacuinadesempre.blogspot.com
Publica un comentari a l'entrada