Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- 100g de llardons una mica picats
- 150g de sucre
- pinyons
- 1 ou
Estirar la làmina de pasta de full amb un corró. Dividir imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals. Escampar per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre. Doblegar una banda sobre la franja central i xafar-la una mica amb el corró. Posar la resta de llardons i un terç de sucre. Tapar amb l'altra banda i tornar a xafar-la amb el corró. Pintar la coca amb l'ou batut i espolsar-la amb la resta del sucre i els pinyons. Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 30 minuts.
11 comentaris:
Visca la coca de llardors! Sembla mentida com amb els ingredients que porta pot quedar una coca tan deliciosa.. Aquesta ha quedat d'aparador!!!
Boníssima!!!! la faig igual. Ahir no vaig poder fer-la per la feina, i la vam comprar... ni punt de comparació.
Petonets
Us ha quedat molt llaminera aquesta coca!!! nosaltres volíem penjar una recepta de truita per celebrar el dijous gras, però no hi hem estat a temps!
Un petó
Fa molt bona pinta i segur que és molt bona, tot i que ami la coca de llardons mai m' ha agradat.
Quants record em porta aquesta coca. Sempre que anàvem a casa l'àvia a Barcelona en tenia per desdejunar, però no era de pasta fullada. Ens agradava molt. Amb aquesta pasta és una manera ràpida de fer-la i de tornar a recordar aquells moments. Una abraçada.
És tan bona la coca de llardons!!! Visca les tradicions! ;)
M'encanta la coca de llardons i aquesta t'ha quedat fantàstica.
Petons.
Belén
Gràcies per el comentari. Que bona que és la coca de llardons! la vostra te molt bona pinta.
L'he feta un parell de cops i és impressionant! ;)
Riquisimooooooooooo!
Bienvenido a BODEGA IBERICA DE SALAMANCA, espero que te guste nuestros productos Ibéricos de Bellota, PATA NEGRA.
http://www.facebook.com/album.php?id=100002168199422&aid=4095
bodegaibericadesalamanca@ono.com
Un Saludo.
Paqui Ramos
Mmmmmm, deliciosa! molt ben explicat, em faig una idea: farcir, doblegar, farcir, doblegar, cobrir i enfornar ;-)
Prenc nota!
Petons
Publica un comentari a l'entrada