Ingredients:
- 250g de farina de força
- 120g d'aigua
- 60g d'oli
- 10g de llevat fresc o 5 g de llevat granulat
- 1 culleradeta de sal
- 1 pèssic de sal
Escalfa el llevat juntament amb l'aigua en el vas de la Thermomix durant 30 segons a 37ºC i velocitat 2.
A continuació, inclou la resta d'ingredients, l'oli, la farina, la sal i el sucre. Barreja els ingredients 2 minuts a velocitat Espiga, sense seleccionar temperatura.
Retira la massa i deixa-la reposar en un bol gran, tapada amb un drap, durant 30 minuts a temperatura ambient, fins que dobli el seu volum.
Extén la massa i dona-li forma rectangular. Posa-li una mica d'oli per sobre.
Cou el pa de coca al forn precalentat a 200ºC durant 25 minuts.
Bon profit!
17 comentaris:
encetar un dissabte amb aquest pa de coca ha de ser una bogeria, sucar-lo amb tomàquet, xopar-lo bé d'oli i unes llesquetes de pernil (del bo tallat) ben prim... fantàstic!
M'apunto a aquest esmorzar de dissabte!!
Uauuu!
Sí que deu ser bo amb tomata!
Ideal!
Hola!!
Estem preparant un nou bloc que obrirem a partir del dia 28 d'aquest mes, recullirà noticies, activitats, tendes, receptes de cuina i en l'apartat de gastroblocs estem afegin els blocs catalans per tal de donarlos a conèixer tant als blocs com la nostre gastronomía, anirá per comarques, no hem aconseguir visualitzar el perfil, per tal de posar el vostre bloc a la comarca que correspongui, el nostre mail es gastropuntcat@gmail.com, si pots aclarir els nostres dubtes.
Moltes gràcies.
Nuria i Loles
Grastropuntcat.
A casa, en diem coca de pa. :p jeje És deliciosa per fer amb pa amb tomata.
Amb un pernil del bo i sucat amb tomàquet, ha de ser deliciós!
Perfecta para acompañar con queso fresco y tomates secos confitados ummmm.....mi debilidad......me quedo por aqui,viendo los panes.
Besets.
Guau! Com la que venen al forn de sota casa! Espectacular! Ho provo en breu amb la meva superpanificadora!
Una abraçada
acabo de trobar-vos pel blog i m'ha fet il.lusió.Me'n havien parlat de vosaltres el -cafè de nit- i ara que he fet el xafarder pels vostres pans m'ha agafat una salivera...El pa és la meva assignatura pendent, això delsllevats, el repòs, la massa mare...em fa respecte...i tant com m'agrada a mi el pa!,el bon pa!.Espero ens conectem de tant en tant!a reveure!
Hola,
gràcies pel vostre comentaria en el meu bloc. M'anireu veient sovint.. el que potser més m'agrada es fer pa! Teniu unes receptes delicioses ... i que dir d'aquesta. M'apunto al tomàquet i un bon pernil. Salutacions
El pa de coca té molta sortida a casa meva, sempre que anem cap a Osona en comprem ( que allà és molt típic) ara ja el podré fer a casa!
M'encanta el pa de coca! Però també el podem fer sense thermomix, no?
M'agrada molt el vostre bloc.
Avui us voldria preguntar on es pot comprar la farina de força.
Gràcies
Núria
Nois, fins ara no he pogut mirar el vostre bloc. Us fitxo ara mateix!! Mare meva la de pans que teniu per aquí!!
Aquesta coca ha de ser deliciosa. Ja me la imagino amb un bon pernil a sobre. A Sabadell (la meva ciutat) hi ha un lloc que es diu l'Andreu on fan unes mini coques com la vostra amb encenalls de jabugo per sobre i està de vici!!
Molts petonets!!
Núria, la farina de força la comprem al forn, tot i que de vegades utilitzem la que venen al Mercadona, que està molt bé de preu i els pans ens surten fantàstics.
Mira't aquest post que vàrem publicar ja fa força temps on comentavem una botiga on venien farines de molts tipus:
http://gentjovepatou.blogspot.com/2008/02/provedors-de-farina-i-llevat.html
Ens heu preguntat si es podia fer el pa de coca sense utilitzar la thermomix? I tant! el podeu fer a la panificadora amb el programa d'amassat.
Hola es mi primera visita a tu blog ...me encanta hacer pan ..veo que haces muchos ...apunto tu paginapara seguirte ...Te invito a visitar la mia y compartir mis recetas ...Saludos MARIMI
Fantàstica recepta, però un dubte....dius una culleradeta de sal i un pessic de sal....una de les dos coses ha de ser de sucre...però quina?la cullerradeta o el pessic? m'ho pots dir? per favor ,gràcies
Publica un comentari a l'entrada