26 d’abril del 2010

Panets d'hamburguesa


Avui hem fet aquests panets d'hamburguesa, ens han queda't mols gustossos i molt bons. El pa no queda tan tou com el industrial, però la crosta ens ha quedat molt fina.
Ens ha faltat el toc de posar-hi el sèsam al damunt, queda pendent per la pròpera vegada....perquè segur que repetirem.

Ingredients:
- 75g d'oli
- 275 d'aigua
- 10g de sal
- 500g de farina de força.
- 60g de llet en pols
- 1 sobre de llevat

Posem tots els ingredients a la panificadora amb el programa d'amassar. Un cop acabat, farem les boletes dels panets i les deixarem fermentar durant 45 minuts.
Un cop fermentats, els posem al forn a 200º uns 25 minuts.

Bon profit!!!

8 comentaris:

Xavier ha dit...

Una bona mengera fan aquests panets d'hamburguesa... Per cert, he reparat aquella cistella com de fang que tens en l'escrit més antic... voldria comprar-me'n una. És bona d'aconseguir!

A reveure!

Gemma ha dit...

Amb el sesam per sobre ja serien perfectes del tot!!!!
Segur que queden mes bons que els industrials, que jo els trobo massa xiclosos...

La cuina vermella ha dit...

Hola!!! M'apunto a sopar, amb aquests panets, a casa tinc una mica de sèsam, o sigui que corre de part meva!! Us han quedat genials. Molt petons.

CRIS ha dit...

Ei cuàntes receptes de panarres!,però jo amasso a mà,uggg!,però tinc moltes amigues que fan el pà amb la teva mateixa màquina, els hi passaré el teu blog. ¿Saps l'equivalència de llevat quan fas la mateixa recepte sence màquina?,¿és el mateix?.
Ptns

Visc a la Cuina ha dit...

Quins panets! Acabo de descobrir el teu blog i m'encanta!Cada vegada estic més entusiasmada amb el pa fet a casa. Gràcies per les receptes!

Gent jove pa tou ha dit...

Xavier, la banneton, que és la cistela de fusta, l'hem comprada a la botiga online Bon focs:
www.bonsfocs.com

Cris, l'equivalència en aquest cas és la mateixa perquè fem servir llevat instantani, què és el granulat amb pols.

ANNAFS ha dit...

Vaja pinta que fan, qualsevol es menja els prefabricats! Recepta anotada.

Gloria ha dit...

Mare de dèu!!! Quin blog més maco que tes. Sembla fet a la meva mida.
M´encanta fer el pa a casa i desde que vaig fer un taller a Bonfocs,encara més.
Em semble que amb el teu permís t´ho copiaré tot,començant desde aquests panets i acaban pels dolços.
Gracies per la teva visita.
Ja et ting entre els meus favorits.
Un peto molt fort.