5 d’octubre del 2009
Bastones amb parmesà i llavors de paparola
Ingredients:
- 150g de farina de força
- 1 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de sal
- 5g. de llevat fresca (o 1g. llevat panificadora)
- 60ml d'aigua
- 30g. d'oli
- 5g. de mantega
- 5g. de parmesà ratllat
- 5g. de llavors de paparola (rosella)
Preparació:
Posar tots els ingredients a la cubeta de la panificadora amb el programa d'amassar (moulinex 11).
Un cop acabat, estirem la massa sobre la superfície de treball formant un rectangle de mig centímetre de gruix, aproximadament. Retallem les vores i tallem bastonets d'un centímetre d'ample. A mesura que els anem tallant els dipositem sobre una safata amb paper vegetal per enfornar.
Deixem fermentar una altra vegada fins que hagi duplicat el seu volum. L'he deixat al forn a 30 º C durant gairebé una hora.
Retirem les safates del forn i pre-escalfem el forn a 200 º C. Pintem els bastons amb mantega fosa, espolsem amb abundant formatge parmesà ratllat i llavors de paparola.
Un cop el forn estigui calent, els enfornem entre 12 i 15 minuts.
Bon profit!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
13 comentaris:
Què és la paparola? No ho havia sentit mai...
Estic segura que aquests bastonets han de ser boníssims i compensar de sobres la feinada que porten :)
Ais els bastonets...són tot un vici, no pararies mai de menjar-los i amb parmesà deuen estar boníssims. Jo els faig amb olivers negres, ara provaré la vostra proposta.
Una abraçada.
Me encantan los bastones con su parmesano, pero no se que es la paparola....y con vuestro permiso, he tomado nota de los deliciosos panes que teneis en el blog,son una maravilla.
Besets.
Han de ser molt bons, i ja m' he anotat la recepta. Les llavors de paparola jo no sé que són, però.
A casa en fem de bacon amb formatge i de cereals .
Aquest vostres són estupendos.Soposo que de gust encara més bons.
ualaaaa! això és de vici per no parar i parar de picar i picar! ;))
Ostres, aquesta recepta l'hauré de provar! Els bastonets m'encanten! De ben petita, recordo com anava a la fleca i sempre ens donaven rosegons. :)
Petons!
Oh, que macos us han quedat.. el provaré de fer també, que m'agraden els bastonets..
quina bona pinta
m'apunto la recepta
gracies!!!
ei! que bons aquests bastonets, la paparola és la rosella (amapola)?
salutacions
Hvala za intiresny Blog
Teniu un blog panero fantàstic, felicitats.Ens els próxims dies posarémés sobre el Borough Market del que vec que vosaltres també sou fans.
Ptnts
Hola, us acabo de descobrir.
Ben bons aquests bastons amb parmesà i llavors de paparota. S'han convertit en una recepta de capçalera a casa meva des que els vaig fer el passat estiu ensenyats pel mestre Pepinho d'i-recetas.
Salut.
Publica un comentari a l'entrada