Una manera molt ràpida de fer la massa dels panellets és fer servir el programa d'amassat de la maquineta del pa. És un bon ajut!
Ja ho sabeu, els ingredients tradicionals són els de sempre (aquests estan calculats per a 6 persones aprox.):
- 75 g de patata bullida
- 75 g de moniato cuit al forn
- 250 g d'ametlla mòlta
- 200 g de sucre
- pell de llimona ratllada
El programa d'amassat de la màquina (que és el que es fa servir per fer la massa de pizza) pot durar fins a una hora i mitja però en aquest cas només us caldrà fer-lo funcionar els primers 5 minuts. La pasta resultant és una massa lligada i prou consistent, a punt per fer les versions de panellets que vulgueu. Evidentment, la cocció posterior és al forn convencional.
Aquí teniu una mostra de com ens han quedat els de pinyons (de disseny!), de codonyat i de figa:
Ja ho sabeu, els ingredients tradicionals són els de sempre (aquests estan calculats per a 6 persones aprox.):
- 75 g de patata bullida
- 75 g de moniato cuit al forn
- 250 g d'ametlla mòlta
- 200 g de sucre
- pell de llimona ratllada
El programa d'amassat de la màquina (que és el que es fa servir per fer la massa de pizza) pot durar fins a una hora i mitja però en aquest cas només us caldrà fer-lo funcionar els primers 5 minuts. La pasta resultant és una massa lligada i prou consistent, a punt per fer les versions de panellets que vulgueu. Evidentment, la cocció posterior és al forn convencional.
Aquí teniu una mostra de com ens han quedat els de pinyons (de disseny!), de codonyat i de figa:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada