15 de novembre de 2011

Pa de nous

La nostra aportació a la "recepta de 15" d'aquest mes de novembre, proposada per els Fogons de la Bordeta, és una Pa de nous.
És una recepta força fàcil de fer però sempre ens queda un pa molt bo. És una aposta segura!

Ingredients:

- 220 ml d'aigua
- 160g de massa mare
- 350g de farina de força
- 100g de farina de sègol
- 1,5 cullerada d'oli
- 1 cullaradeta de sa
- 3 cullaradetes de sucre moreno
- 100g de nous picades

Posem tots els ingredients en la cubeta de la panificadora, i seleccionem el programa d'amassat.

Li donem forma de barra rústica , i la deixem llevar una hora. Abans de posar-la al forn li fem un tall a la massa. La posem al forn, que prèviament haurem escalfat a 210º, durant 50 minuts.

Bon profit!!

20 comentaris:

elsfogonsdelabordeta ha dit...

El pa de nou ja de per si és una delícia, però aquest es veu especialment bo, cruixent i amb una molla fantàstica!!
Ens fa molta il·lusió que hi participeu, moltes gràcies!
Petonets
Sandra

Cristina ha dit...

M'agrada molt el pa de nous, hauré de provar de fer-lo a casa ja que de moment només n'he menjat comprat

BlauKitchen ha dit...

Wow, quins pans que fas! et felicito, aixó es de professional total.
Un petonet

Mayte ha dit...

Que rico y con una miga maravillosa!!!

Mil besos :D

fina ha dit...

Hola gentjovepatou,
El nom "xulu"¡ el del blog,
La recepta molt bé,
i el pa ha d'estar boniiiisssim,
m'agrada molt la combinació de pa i nous:))

Dolça ha dit...

Que maco us ha quedat!!!!
el pa de nous és boníssim però a més el vostre entra pels ulls!!

PTNTS
dolça

el taller de cuina ha dit...

Que torradet i bo! he de comprar farines que només en tinc de força i integral... La de sègol m'encanta!

Miquel ha dit...

gracias por la visita y asi me ha permitido conocer vuestro blog que veo que dominais el tema del pan estupendamente,este de hoy es muy bueno y aromatico,es un pan que suelo hacerlo bastante tambien yo.
Me ha gustado tambien los espirales de pizza
bona cuina

Gemma ha dit...

Sou els reis fent pa a casa! Us ha quedat fantàstic, ha de ser molt gustós.

SUSANNA ha dit...

Hola guaa tu

pa amb nous, un matrimoni complet, m´agrada molt

mil petonets SUsanna

Joaquina ha dit...

Aquestes panificadores com ens han engantxat a fer pa, jo tampoc podria passar sense.. El pa de nous, un dels meus preferits.. Petons,

bojosperlacuina ha dit...

Què bo, aquest pa!

Alba ha dit...

Aquest mes us han encertat el tema de ple i la vostra aportació és deliciosa. M'encnata el color que ha agafat el pa. La crosta es veu molt cruixent i la molla humida i flonja. Estic a punt de començar a fer massa mare, a veure què tal i si provo de fer un pa tan bo com el vostre!!

Molts petonets!

Judith ha dit...

Vosaltres teniu endoll???? és una proposta ideal, no???? segur que ho heu tingut complicat a l'hora de decidir-vos!!! petonets

La Cuina Violeta ha dit...

Ha d'estar bonísim!
Nani

Francesc Estorach ha dit...

jo fa un bon temps que entro al vostre bloc i em quedo meravellat dels pans, semblen tant i tant senzills,i em fan tant respecte que... simplement vos admiro,
bona setmana

PILAR ha dit...

Quina bona pinta fa així tan torradet!
Fins aviat!

Mercè ha dit...

Quin pa més fantàstic!!! Devia ser boníssim!
Petons!

BlauKitchen ha dit...

Ostras!!! m'agradaria tindre eixe forn i eixe pa i eixe tot! Felicitats pel Blog

faigpa ha dit...

El vam provar de fer fa uns dies i queda boníssim. Seguiu publicant receptes, que sou una de les nostres fonts d'"inspiració"! :-)