16 d’octubre del 2011

Pa de cereals

Per fer aquest pa hem utilitzat farina de força barrejada amb un preparat de la marca Wright's Baking, que porta farina de blat maltejat, farina de sègol, farina d'ordi i farina de cigró. També porta una gran barreja de llavors, de sèsam, de rosella, de lli i de gira-sol.


Un cop treballada la massa, l'hem deixa't llevar en aquest motlle de fusta amb paper siliconat. El vam comprar al Forn Baltà de Barcelona.

Un cop feta la segona llevada, posem el pa amb el motlle a coure al forn, durant 35 minuts.

El pa ha quedat boníssim, la barreja de cereals li dóna un gust molt peculiar.
Us recomanen aquests motlles de fusta, són molt pràctics i a més li donen un aspecte molt artesanal.

7 comentaris:

Mercè ha dit...

Quina bona pinta!!
Es nota la diferència de coure el pa en un motlle de fusta??
Petons!

Núria ha dit...

Que bo!!!

el taller de cuina ha dit...

M'ha agradat molt, el pa i el motlle!!

Meritxell ha dit...

Qué pan más rico!!!
Bs

Anònim ha dit...

El pa una delícia... i el motlle el tenim igual del Baltà! ;)

Joaquina ha dit...

Que bo aquest pa amb totes aquestes farines i fornejat en un motlle de fusta... excepcional..

Helena / Rico sin Azúcar ha dit...

Ja veig que sou uns mestres en això de fer pa!!!!!!!!!!
Ara me'n vaig a llegir la recepta de la coca de llardons, que té una pinta boníssima!

Petons i moltes gràcies per la vostra visita ;-)