10 de gener del 2011

Pa de tomàquets secs amb parmesà



Fa uns dies que hem estrenat una nova bannetona de forma més allargada, i és que els Reis també s'han enrecorda't de la nostra afició als pans!

Per aquesta estrena hem triat una recepta que ja havíem fet fa un temps i que sempre ens agrada repetir pel seu deliciós sabor. Es tracta d'un pa amb tomàquet sec i parmesà. El resultat "salta a la vista"! La bannetona ajuda a fer una última llevada a la massa fantàstica, i amb aquesta forma aconseguim una barra de pa amb molta més crosta.

Us recomanem que la proveu!

8 comentaris:

Xavier ha dit...

N'he fet jo un d'aquests per Nadal... Què feres amb les tomates seques? Jo les vaig trossejar a trinxes. Potser les hauria d'ahver triturades...

el taller de cuina ha dit...

Iep a mi tambe me l'han regalada!! Hauré de provar aquest pa que heu fet, Mireia, que fa cara de ser boníssim!!

Unknown ha dit...

qué buena pinta tiene este pan! tomaquets son tomates? no creo porque no se ve rojo...de todos modos el toque de parmesano debe ser excelente. El molde lo tengo en la lista de pendientes. Rico rico.

Mai ha dit...

Jo el tinc igual i és cert qeu va molt be, aquest pa vostre te una pintassa deliciosa, serà qüestió de probar-lo.
salutacions

Gemma ha dit...

Quin regal de Reis més xulo!
Ha de quedar un pa super gustós, d'aquells que no necessiten acompanyament ;)

Gent jove pa tou ha dit...

Xavier, nosaltres les hem tallat molt fines amb el ganivet.

Massitet ha dit...

Ostres, quin pa més interessant!
Amb el que a mi m'agrada el parmesà i les tomates seques!
Per cert, que em sembla que aquest any passaré força vegades pel vostre bloc: m'he plantejat fer pa a casa!!

Salut i bons aliments! :-)

Asela Masià ha dit...

He estat mirant una mica el vostre bloc i m'ha agradat molt. Jo també faig pa a casa i veig que m'aportareu moltes idees i n'aprendre molt amb vosaltres. Una abraçada.