28 d’abril de 2008

Pa de Vichy



La particularitat d´aquest pa, és que tota l´aigua que s´ha utilitzat és aigua amb gas (Vichy Catalan). El fet d´utilitzar aquest tipus d´aigua ha permès un pa que té un 130% d´hidratació, amb una qualitat i gust excepcional.

El més divertit de tot, és quan aboques els ingredients a la cubeta i reaccionen amb l´aigua amb gas, i sembla que estiguis fent una fórmula química!

4 comentaris:

mrat ha dit...

Hola guapos!
Com és el gust d'aquest pa? Molt diferent del pa fet amb aigua? Potser més salat? Haurem de fer la recepta!!!

gent jove pa tou ha dit...

Nosaltres el gust l´hem trobat gairebé igual que fet amb aigua normal, però si que hem trobat la molla molt més compacta. Aviam vosaltres quina diferència hi trobeu!!

Anònim ha dit...

ei, em podrieu recomanar alguna panificadora en concret?

Gent jove pa tou ha dit...

Nosaltres tenim la panificadora Moulinex O W20003.
Ens la van recomanar i ara nosaltres també la recomanem ja que surten uns pa boníssims i el funcionament és molt fàcil.