3 de març de 2008

Pa de tomàquets secs amb parmesà

Aquest pa és genial per menjar amb un raig d´oli i el formatge que més us agradi. Us en llepereu els dits!
- 30 ml d´aigua
- 1 culleradeta d´oli
- 450 gr de farina de força
- 55gr de formatge parmesà
- 1 pessic de sal
- 2 culleradetes de sucre
- 2 culleradetes de llevat sec
- 55 gr de tomàquets secs

3 comentaris:

Fils irobes ha dit...

Quina pinta que fá!!! I la recepta? Com la podria tenir. Fa temps que faig pa a casa però com akest no n'he fet mai!!

àngels patch ha dit...

quina bona pinta que fà , haure de anar a menjar el entrepà d'esmorzar doncs me fa venir gana. Nosaltres també fem pa a casa però no utilitzem panificadora.

un petonas
àngels

Laura ha dit...

Nosaltres volem provar aquest pa!!
Aviam quan ens convideu a casa vostre i fem uns tastets.