28 d’agost del 2011

Pa rústic

















Aquest estiu hem estat de viatge a Anglaterra, per la zona de country side. Hem tingut l'oportunitat de provar alguns pans de la zona i trobar les famoses farines Allinson.


Aquesta farina de força està feta amb una selecció de farines: flocs de blat maltejat, farina de sègol i farina d'ordi.
En aquest cap hem fet servir el programa d'amassat de la panificadora i un cop acabat l'hem deixat llevar a la bannetona.


Després l'hem enfornat durant 40 minuts a 190º.


El resultat ha sigut un pa d'aspecte rústic amb una rica textura i gust a nous.
Ens ha encantat!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina pinta aquesta pa!!

Núria ha dit...

Saps si aquesta farina es pot comprar aqui??? quina pinta mes bona!!!

PILAR ha dit...

Nomes veure'l ja tens ganes de mossegar-lo.
Petons!

trifasic de baileys ha dit...

A mi també m'encanta!!d'aquuests pans n'hi ha pocs avui en dia....i pensar que el pa preferit del meu xicot es la baguette (aquella qe al cap de 12h sembla xiclet)...no sap el que es perd!!! n'agafaria el crostó ara mateix!! petons

Judith ha dit...

Hola!!!! moltíssimes gràcies pel teu comentari, així he vist aquest bloc tan panarra! jijijijiji. Això del pa no és el meu fort, però de tots aprenem, no??? molts petonets

jordi morera ha dit...

Quina fila aquest pa. Pel que comentes de la farina, de ben segur que al pastar deuria fer una olor... déu ni do! En breu vaig per Alemanya a fer un tour panarra semblat, aviam si tinc tant de sort. Enhorabona pel pa

ISA ha dit...

HOLA, encontré tu blog por casualidad, visitando a una seguidora mía... me he quedado prendada de tus panes, yo tengo un blog también solo de pan, desde ahora mismo me hago seguidora tuya!!!! UN SALUDO Y GRACIAS POR COMPARTIR TUS MARAVILLAS....
marzo31arries.blogspot.com

Gent jove pa tou ha dit...

Núria, pots provar de buscar-la aquí:

'A Taste of Home'
C. Floridablanca, 78

el taller de cuina ha dit...

Fa moooooooolt bona pinta!!
Anglaterra encara és un destí pendent per nosaltres!

Núria ha dit...

MOLTES GRÀCIES!!!

AMIGASTRONOMICAS ha dit...

Hola,

Os sigo desde hace algún tiempo y me gustaría poder contactar con vosotros.

Las recetas son muy sabrosas y bien explicadas ... enhorabuena por el trabajo.

Saludos,