7 de març de 2010

Pa amb llavors

Aquest pa està fet amb llavors de l'Ottolenghi, una barreja de flocs d'ametlles, grans de carbassa, llavors de sèsam negre, llavors de sèsam blancs, llavors de Nigella, xile en flocs, sal Maldon i oli d'oliva extra verge.

Vàrem descobrir l'Ottolenghi en l'últim viatge a Londres. Una petita joia. L'interior de la botiga és blanca amb un toc vermell, amb una gran taula comunal, amb plats multicolors i amb un menjar exquisit. També té una botiga amb un gran sortit de delicatessen.

També té una botiga amb un gran sortit de delicatessen.

8 comentaris:

Xavier ha dit...

Per favor, dóna'ns l'adreça d'aquesta botiga... que té una pinta!

Per cert, fa un parell de setmanes fiu aquest mateix pa (però dins un motle!) i em va agradar força!

El teu té una imatge fabulosa! ;)

Mercè ha dit...

Ostres, quin pa més fabulós!!! I aquesta botiga té molt bona pinta també.

*Eva* ha dit...

Ostres quin descobriment!!! és perfecte per al pa!
pt!

Margarida ha dit...

Aquest pa devia ser fabulós, de gust, perquè la presentació és maquíssima!
I quina botiga més interessant! Ja ho diuen,ja, que viatjant sempre trobes coses!

Gemma ha dit...

Els pans de llavors sens dubte són els meus preferits, torrats al forn donen un gust genial al pa! I amb aquesta barreja deu quedar un pa molt bo a part de molt sa!

Elvira ha dit...

Es que hi ha cada botigueta a Londres!!!petites joies per tenir en compte. El pà fantàstic!!!Petons

surfzone ha dit...

Jo també et volia demanar el mateix... és fàcil de trobar la botiga? És al mateix restaurant?

Gent jove pa tou ha dit...

Us posso el link de la web de l'Ottolenghi:
www.ottolenghi.co.uk/
Si aneu a l'apartat de localitzacions, veureu que tenen 4 botigues-restaurants. Nosaltres vàrem anar a la de Belgravia.