26 de setembre del 2009

Pa de Kamut

Aquest cap de setmana es celebra a Hostalric la Fira Gastroart, dedicada a la gastonomia i l'artesania. Una de les paredetes que més ens ha agrada't ha sigut la de Casa Moner especialitzada en tot tipus de pa.


Nosaltres hem comprat el pa de Kamut, que ens han dit que és molt ric en sals minerals, i que té una proporció menor d'aigua, que fa que tingui molt més sabor.
El blat de Kamut, redescobert en una tomba faraònica mil·lenaària és avui el cereal més nutritiu que existeix.
Un cop l'haguem provat ja us direm què tal és!!!

5 comentaris:

ANNAFS ha dit...

Qué bé provar pans diferents. A mi m' encanta sempre provar-ne de nous. i d' aquest no n' havia sentit parlar mai...

ELS PEIXOS ha dit...

Hi visitat una mica per sobre el vostre bloc i quasi tot és pa , Oi??Tot això és fet a casa o algun obrador?? Sou forners o es que en sabeu molt ??
Felicitats per aquest bloc que encara no havia vist mai.

Gemma ha dit...

Ja l'heu tastat? Jo tampoc n'havia sentit a parlar mai, però si és un pa mil·lenari, sense dubte que serà boníssim!

Gent jove pa tou ha dit...

El pa el fem a casa amb la panificadora, desde ja fa uns anys.
Amb paciència i moltes ganes pots arribar a fer pans molt originals i bons.

El pa de Kamut, bonissím!!! És molt gustos.

Anònim ha dit...

naucil veliko