8 de febrer del 2008

Proveïdors de farina i llevat

Un bon lloc per comprar farina de qualitat, a bon preu i de varietats diferents és la botiga de Jaime J. Renobell. També hi trobareu llegums, fruits secs, llaminadures, aliments biològics i d'importació. A part de sortir carregats de farina, segur que us quedareu embadalits mirant els prestatges i no us podreu estar de comprar algun altre capritx. Adreça: Passeig Picasso, 34, 08003 Barcelona (sota les voltes del davant del Parc de la Ciutadella). Horaris: obert de 9.15-13.30 i 16.15-19.30 (dissabte tarda tancat).

5 comentaris:

Gent jove pa tou ha dit...

És una botiga amb molt d'encant. Els dependents i les dependentes encara van amb bata d'aquelles grises... i la botiga és un caos amb molt de romanticisme. Gràcies a la Rat la vàrem descobrir...

mrat ha dit...

Me n'han parlat d'una altra que es diu Casa Torres on s'hi pot comprar farina d'espelta molt bona. Encara no hi he anat, només sé que està davant del Born, al barri de la Ribera... si hi aneu feu-nos-en cinc cèntims!

Gent jove pa tou ha dit...

Si ja sabem quina és, sempre hi ha molta cua, i sembla que sigui per comprar a l´engròs.

mrat ha dit...

Us heu fixat en el gos que surt en aquesta foto? Camina només sobre 2 potes!!

Esteve Cardús ha dit...

Impressionant! Avui hi hem estat i no ens hem pogut estar d'aprovisionar-nos de moltes farines diferents, llavors, llevat, llegums,... Mai havia vist un establiment així i el tracte del personal és exquisit! M'ho he passat pipa, i a partir d'ara serà el meu lloc preferent de compra per fer pa a casa. Ens han informat de cada cosa, dels avantatges, inconvenients, possibilitats,... quina sort! Moltes gràcies per fer-nos conèixer aquest racó!