26 de gener de 2008

Primers panets

Finalment ens hen decidit a fer pa sense coure´l a la panificadora. La recepta és ben senzilla, l´hem tret d´un llibre que vàrem comprar a l´FNAC: 365 Recetas de pan.

3 comentaris:

Pau ha dit...

Ens has de passar la recepta, que els volem provar!

Cat ha dit...

ep! Jo també em faig el pa a casa! És el millor de tots jeje
Aquests panets fan molt bona pinta! Si em permets et dono uns consells que seguim nosaltres i ens va prou bé! Nosé si ja ho fas però mira...
1. Amassar la pasta només 20 min. (nosé el teu programa d'amassar quan dura...)
2. Fer les boles plegant-les sobre elles mateixes.
3. Deixar-les 5 minuts
4. Fer els panets, barretes, etc.
5. Deixar-ho aprox. 1h (temps contant 15gr de llevat x kilo)
6. Just abans d'entrar al forn fer un tallet amb una fulla molt fina de cap a cap.
7. Polvoritzar amb aigua el pa x sobre i dins el forn de manera que es creiï vapor. Anar-ho fent durant la cocció. Així et queden més rossos.

Bé si tots aquests ja els coneixes m sap greu! jeje i sinó espero et serveixin d'utilitat!!

M'he apuntat l'adreça x anar a buscar la farina de força, merci!! Tot i q em queda a més de 100km xD

Que vagi de gust el pa :)

gent jove pa tou ha dit...

Gràcies per el consells, a partir d´ara el farem així... segur que ens quedarem molt més bons!!